La Zona Franca aposta perquè Barcelona sigui capital mundial de la nova economia

El consorci convoca la Barcelona New Economy Week a primers d’octubre per insuflar ànims a les empreses i el conjunt de la societat
Logo de la Barcelona New Economy Week
Logo de la Barcelona New Economy Week

El president del Consorci de la Zona Franca (CZF), Pere Navarro, i la directora d’aquest organisme públic, Blanca Surigué, han presentat aquest dimarts l’encontre BNEW (Barcelona New Economy Week), que tindrà lloc entre els dies 6 i 9 d’octubre, amb l’objectiu d’insuflar esperança i confiança als ciutadans i les empreses que estan patint ara els efectes de la crisi causada per la pandèmia de la Covid-19.

Navarro ha dit que aquesta trobada, que serà una barreja d’activitats presencials i virtuals, pretén que Barcelona esdevingui "capital mundial de la nova economia". El president del consorci ha afirmat que “som els primers que organitzem un esdeveniment com aquest. L’hem accelerat per donar la imatge que tot torna a la nova normalitat. El conjunt de la societat estava esperant una bona notícia i el BNEW és una notícia excel·lent per moltes empreses i professionals que repercutirà en el manteniment de molts llocs de treball”.

Aquest esdeveniment es celebrarà en tres edificis singulars de Barcelona, que l’organització està acabant de determinar, i estarà repartit en cinc seccions: Logística, Indústria Digital, Real Estate, ecommerce i zones econòmiques. La directora general del CZF, Blanca Surigué, calcula que hi haurà uns 700 participants presencials, entre 7.000 i 10.000 assistents virtuals i que hi participaran entre 150 i 200 empreses. L’evolució de l’emergència sanitària determinarà si s’amplia o no la participació presencial. La voluntat dels organitzadors del BNEW és concentrar els assistents virtuals als continents europeu, africà i americà.

El BNEW, que està pensat per promotors, inversors, assessors immobiliaris, entitats financeres, empreses de disseny d’interiors i arquitectura, companyies d’assegurances, indústries auxiliars i professionals de les startups, comptarà amb 25 inspirational speakers (ponents presencials), dels quals Blanca Surigué n'ha avançat set: Luca Lazzarini, Cecilia Tham, Marc Vidal, Alicia Asín, Mago More, Elsa Punset i Sandra Pina. L’esdeveniment estarà inspirat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 i s’ha organitzat amb rapidesa per poder anunciar una iniciativa que, segons Pere Navarro, “ajudarà a reactivar l’economia en aquest moment de dificultats”.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.