Pascal estripa el carnet del PDECat

Les discrepàncies amb la direcció i el seu enfrontament amb Puigdemont marquen la decisió
Marta Pascal

Marta Pascal, excoordinadora general del PDECat, ha estripat el carnet del partit. La decisió arriba mesos després de deixar l'escó com a senadora de Junts per Catalunya (JxCat) i d'un progressiu distanciament amb la formació que va dirigir des del seu naixement, el 2016, fins al juliol del 2018. La dirigent nacionalista ha comunicat la decisió al president del PDECat, David Bonvehí, i també a l'expresident Artur Mas.

Les discrepàncies de Pascal amb la direcció de la formació i el seu enfrontament obert amb Carles Puigdemont han marcat la seva decisió de deixar el partit, encara que els seus plans no passen per abandonar la política. Pascal és una de les cares visibles del grup de Poblet, que pretén fer el pas i presentar una oferta electoral, ara sota la marca del Partit Nacionalista de Catalunya.

Procedent de la JNC, Pascal va ser portaveu de CDC des de juliol de l'any 2015 fins que va cessar la seva activitat política al juliol del 2016. Amb la fundació del PDECat, es va convertir en coordinadora general, ja que va abandonar al juliol de l'2018 en una assemblea en la qual ja es va posar de manifest la ruptura de la confiança amb Puigdemont. La direcció de el partit va passar llavors a les mans de David Bonvehí i ella, encara que va mantenir l'escó fins al febrer passat, es va convertir en veu crítica de la formació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari