L’última ocurrència de Joan Canadell: la mascareta catalana (MasCat)

El president de la Cambra proposa fabricar-ne a milions
Joan Canadell, amb el president Torra

En plena pandèmia i amb més de 10.000 morts per coronavirus damunt la taula, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha tingut una nova ocurrència: la creació d'una mascareta catalana, que denomina 'MasCat'. L'empresari independentista troba oportú diferenciar-se també en el tipus de mascaretes de la resta de l'Estat. Ho ha anunciat avui en una roda de premsa virtual. L'entitat que representa està treballant en el projecte. Vol fabricar-les massivament; "a milions", ha dit.

De moment, "estem pendents del que diu la comunitat mèdica sobre quines seran les necessitats i la setmana que ve donarem més detalls del que proposem", ha assegurat. Ho ha fet coincidir el dia que l'Ajuntament de Barcelona ha demanat que l'ús de les mascaretes, igual que els guants, sigui obligatori al transport públic.

Canadell s'ha referit també al desconfinament per províncies anunciat pel govern espanyol, que ha criticat obertament. El troba "molt poc apropiat" i no hi veu "cap lògica". "Que ens ho expliquin, per què no entenem que una delegació provincial (del govern espanyol) pugui tenir els recursos per planificar amb èxit el desconfinament, ni que pensin que a 600 quilòmetres de distància puguin saber millor que aquí quines són les nostres necessitats en aquesta qüestió", ha dit.

(Visited 152 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari