Sánchez anuncia 14.000 milions per a les comunitats autònomes

5.500 són de l'avançament de la liquidació de 2018
Pedro Sánchez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest diumenge als presidents autonòmics que l'Executiu realitzarà una injecció de 14.000 milions d'euros a les CCAA. No obstant això, 5.500 milions d'aquesta quantitat provenen de l'avançament de la liquidació de l'any 2018.

Es tracta de la sisena reunió que manté el cap de l'Executiu espanyol amb els presidents autonòmics des que el passat 14 de març va decretar l'estat d'alarma per a combatre la pandèmia de coronavirus.

En la reunió d'avui estava previst que Sánchez abordi també amb els caps dels Executius autonòmics l'inici de la desescalada en el confinament i el primer pas el qual té previst donar a partir del 27 d'abril, però que només afectarà els nens. Una mesura que li havien demanat alguns presidents autonòmics en reunions anteriors.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides