Els estudiants ‘tornaran’ al col·legi el dia 14 d’abril, però de forma virtual

Educació avisa els centres que "molt probablement" l'inici de la tercera avaluació es farà en confinament
Els alumnes tornaran a les escoles de forma virtual

El departament d'Educació ha assenyalat avui que "la docència haurà de ser virtual". Es refereix al tercer trimestre escolar, que començarà el 14 d'abril, i que es reprendrà "probablement" encara en període de confinament.

En un comunicat, el departament ha explicat que ha "establert uns criteris", que farà arribar a les direccions dels centres educatius al llarg d'aquest mateix dilluns, que estableixen "com ha de ser l'avaluació i el seguiment de l'alumnat durant el període de confinament" a causa del coronavirus.

Educació dona per fet que els alumnes seguiran confinats i, per tant, estableix que la relació d'aquests amb els professors "s'ha de poder garantir" per mitjans telemàtics com el correu electrònic o d'altres. També assenyala que les activitats que es duguin a terme mentre es mantingui el confinament han de ser "inclusives" i s'han d'ajustar "al ritme, les característiques i la situació personal de cada alumne".

El departament també subratlla que la situació actual afecta especialment l'alumnat dels centres en entorns socioeconòmics desafavorits. En aquests casos, afegeix, cal utilitzar tots els recursos tecnològics a l'abast per acompanyar l'alumnat durant aquests dies de confinament, com ara trucades telefòniques, missatges de Whatsapp, etc., en funció dels recursos disponibles en cadascun dels alumnes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides