Sant Jordi, ajornat pel coronavirus

La Cambra del Llibre ha acordat que se celebrarà més endavant, abans de les vacances d'estiu
Sant Jordi

La diada de Sant Jordi no es podrà celebrar el pròxim 23 d'abril per la crisi del coronavirus. La Cambra del Llibre ha optat per canviar la data per a una altra jornada, que en tot cas serà abans de l'estiu. Així, a falta de més d'un mes per a la festivitat, s'ha optat per canviar-la, ja que la festa crea grans acumulacions de persones pels carrers de tot Catalunya.

Sant Jordi s'afegeix així a una llarga llista d'esdeveniments cancel·lats a Catalunya pel coronavirus. Des de la suspensió del Mobile World Congress del passat febrer, els actes ajornats o cancel·lats s'han anat encadenant, com ara la fira Alimentaria o el Saló de l'Ensenyament. En aquest sentit, i en l'àmbit europeu, aquest mateix dimarts s'ha anunciat també l'ajornament de l'Eurocopa que s'havia de disputar aquest estiu.

La presidenta del Gremi de Llibreters, Maria Carme Ferrer, alertava aquest dimarts del risc que desapareguin "moltíssimes llibreries" davant una situació "molt preocupant", i per això demana "més que mai" ajuda a les administracions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.