Quina consellera està confinada a Igualada?

Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement
Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement

La consellera d'Empresa i Coneixement, la igualadina Àngels Chacón està confinada al seu domicili d'Igualada, i compleix fil per randa les indicacions de confinament, restant a casa, quasi sense moure's. "A tot estirar he anat a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia, i des de casa vaig treballant", ha declarat a El Món. "De fet, quan vaig deu o dotze dies al Japó per feina també treballo des d'allà i amb la resta de consellers treballem per xat", assegura.

Chacón (JxCat) és una de les dues igualadines del Govern català, juntament amb la consellera de Sanitat, Alba Vergés, que ha quedat fora del confinament per gestionar la crisi del coronavirus des de Barcelona.

Chacón està confinada a la Conca d'Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena) com també estan unes 66.000 persones més. En principi, si no es prorroga el confinament, hi hauran d'estar 14 dies, i tancament va començar divendres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides