Batlle defensa la integritat de Trapero

L'exdirector dels Mossos rebutja que hi hagués un vincle entre el major i el procés
Albert Batlle
Albert Batlle

Albert Batlle, director dels Mossos d'Esquadra del 2014 al 2017, ha declarat com a testimoni a l'Audiència Nacional que el major i màxim responsable de la policia catalana el 2017, Josep Lluís Trapero, no tenia vincles amb l'independentisme.

Batlle, que va deixar la seva responsabilitat política sobre els Mossos l'estiu anterior a l'1-O, ha assegurat que qui coneix Trapero "sabia que havia d'abstenir-se de fer-li qualsevol suggeriment sobre el procés", i ha afegit que el major, acusat de sedició en aquest judici, ni en va rebre "ni les hauria atès".

Batlle, així mateix, ha avalat la professionalitat de Trapero com a policia i ha indicat que el nomenament com a màxim responsable policial no va ser ben vist pels dirigents independentistes. "Es va arribar a parlar que la seva designació havia estat una punyalada trapera", ha indicat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides