Una regidora de Verges abandona la CUP per “assetjament psicològic”

Diu que és per part d'un company de formació per haver votat en contra dels pressupostos municipals
Susagna Ribas

L'actual segona tinenta d'alcaldia i regidora de Salut, Participació i Atenció a les persones de Verges (Baix Empordà), Susagna Ribas, deixa la CUP després de patir "assetjament psicològic", segons explica el Diari de Girona.

El motiu és el vot contrari als pressupostos per part de Ribas en un ple extraordinari celebrat el passat dilluns. Ribas passarà ara al grup no adscrit en un consistori on la resta d'edils són de Junts Fem Poble (CUP).

La tinent d'alcaldia va detallar a través de les xarxes socials les raons per les quals va decidir votar en contra. Des del grup municipal recorden que es va activar el protocol intern quan es va tenir coneixement del presumpte assetjament i es va apartar aquesta persona.

Aquest cas se suma al de l'exdiputada de la CUP Mireia Boya, que al març de l'any passat també va anunciar que deixava el partit per haver patit "un episodi continuat d'agressió psicològica" per part d'un company de la formació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides