Qui ha comparat el fiscal que interroga a Trapero amb Torrente?

Título de la imagen
Título de la imagen

No podia ser cap altra… l'escriptora Empar Moliner, tertuliana habitual de programes de TV3 i Catalunya Ràdio, ha tornat a protagonitzar una nova polèmica en aquesta última emissora per comparar el fiscal que interroga al major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, a l'Audiència Nacional, amb l'esperpèntic protagonista de la saga cinematogràfica Torrente, del director Santiago Segura. "El fiscal que interroga Trapero té un to de bar que recorda a Torrente", afirma l'escriptora independentista.

La tertuliana abunda en la seva reflexió criticant que les preguntes del lletrat li "semblen tertulianes". I l'acusa d'estar antiquat perquè les seves frases "em fan pensar en els anys 80 com Stevie Wonder, com 'tronco' o 'mola mazo'". "Ell parla de disbauxa", ha lamentat, en al·lusió a l'assetjament independentista de la Conselleria d'Economia del 20 de setembre de 2017.

No és la primera polèmica que protagonitza Moliner en els mitjans públics catalans. L'any 2016, per exemple, va aparèixer en un programa de TV3 cremant un exemplar de la Constitució Espanyola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides