Per què van discutir Manel Arroyo i Gerard Guiu a la llotja del Camp Nou?

Llotja del Camp Nou

Al FC Barcelona, una entitat complexa i d'una intensa vida social interna, es produeixen tensions que només molt de tant en tant afloren públicament, com ha estat el cas de les diferències entre dos personatges com l'exdirectiu Manel Arroyo, home fort de DORNA, la societat que explota el Mundial de Motociclisme, i l'exexecutiu del club blaugrana Gerard Guiu.

Dos personatges que van acabar enfrontats, un dimitint de la seva condició de directiu, Manel Arroyo, i l'altre sortint del club per la porta del darrere després de lliurar una aferrissada batalla personal pel domini de l'oficina del club a Nova York. Tal va arribar a ser el grau de tensió entre tots dos que Arroyo va acabar presentant la seva dimissió l'estiu passat i Gerard Guiu, que va arribar a ser cap de gabinet de l'expresident Sandro Rosell, va ser no renovat després d'haver treballat com a agregat a l'oficina comercial de Nova York del FC Barcelona.

Malgrat que tots dos havien deixat formalment el club mesos enrere, la casualitat va fer que coincidissin a la Llotja de Camp Nou fa només unes setmanes. Una trobada no desitjada i crispada que, segons alguns testimonis, va intensificar les seves enormes diferències fins al punt que en el fragor de la discussió el contingut d'un got va saltar pels aires, sembla que fruit de l'excitació de Manel Arroyo.

Algunes fonts sostenen que la dimissió de Manel Arroyo l'estiu passat guarda relació amb la tensió viscuda a l'oficina del FC Barcelona a Nova York entre Gerard Guiu, a on va ser enviat a petició pròpia, i el seu responsable Arno Trabesinger, home de confiança d'Arroyo. Ni Arno ni Gerard ni el mateix Manel Arroyo, que segueix triomfant a DORNA al capdavant del Mundial de Motociclisme, son a hores d'ara al Barça després d'un episodi que s'assembla més a una venjança que a una altra cosa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides