Iceta és contrari a la inhabilitació de Torra per part de la JEC

El líder del PSC coincideix amb l'informe dels lletrats del Parlament
Miquel Iceta a Els Matins de TV3
Miquel Iceta a Els Matins de TV3

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat que està d'acord amb l'informe dels lletrats del Parlament que es mostra en contra de la inhabilitació del president català, Quim Torra, per part de la Junta Electoral Central (JEC).

Miquel Iceta ha afirmat, en declaracions a TV3, que la JEC "hauria fet molt bé en inhibir-se" en el cas, donat que serà el Tribunal Suprem el qui prendrà la darrera decisió sobre la inhabilitació de Torra, recordant que "fins que el Suprem no resolgui no és una sentència ferma".

Per Iceta "el criteri dels lletrats és molt rellevant" i ha afegit que "jo vull defensar les institucions catalanes i coincideixo bastant amb el que diuen". Pel líder del PSC "la protecció dels drets de les persones ha de passar per davant d'altres consideracions".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides