Els comerciants de la Meridiana denuncien pèrdues del 40% pels talls

Adverteixen que la restauració de la zona és el sector més perjudicat per les accions dels CDR
89 talls a la Meridiana

Els comerciants de l'avinguda Meridiana de Barcelona adverteixen que la seva facturació ha caigut en un 40% arran dels talls diaris dels independentistes de la via, que aquest dissabte arriben als noranta dies consecutius. Els botiguers d'aquesta entrada a la ciutat i de l'entorn del passeig Fabra i Puig assenyalen a la restauració com el sector més afectat per la protesta, i admeten que es plantegen avançar el tancament a les 19:30 hores per eludir l'acció política dels CDR.

Així ho indica el portaveu de la Unió de Comerciants del Passeig de Fabra i Puig avui a Crónica Global. "Aquesta zona actua com a node comercial de Sant Andreu i tot Nou Barris sud. Com en totes les associacions, hi ha pluralitat d'idees i opinions pel que fa al bloqueig diari de la Meridiana, però els socis sí que admeten perjudici i de l'impacte en la caixa", assenyala.

Segons la mateixa entitat, que està integrada a Barcelona Oberta, "l'impacte més gran es concentra al voltant de la protesta diària i en els bars i restaurants". I n'explica els motius: "Perquè la gent ja no es queda a prendre alguna cosa després de comprar. No pots passar amb el teu cotxe ni aparcar", reconeix.

El de divendres va ser el tall vuitanta-nou de la Meridiana de Barcelona en protesta per la sentència del procés. El d'aquest divendres, però, va haver de fer front a una crida ultra.

Els independentistes compten amb el vistiplau de la conselleria catalana d'Interior, liderada per Miquel Buch, per continuar amb la seva activitat. La Generalitat de Catalunya ha donat el vistiplau a la notificació d'una manifestació de caràcter diari, fet que també va aixecar polseguera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides