Un grup més radical que el Tsunami planeja tornar a incendiar els carrers

Es fa dir Lliris de Foc i pretén debutar a la manifestació convocada amb motiu del Clàssic
Tercer dia de protestes a Barcelona

Ha nascut un nou grup independentista anomenat Lliris de Foc. Es tracta d'un sector crític amb el "Sit and Talk" que promulga Tsunami Democràtic i a través d'un comunicat difós avui assegura que neix amb la voluntat de "tornar a encendre els carrers".

Preparen un bloc propi a la manifestació del 18 de desembre al Camp Nou. Concretament, se situaran a la confluència dels carrers Cardenal Reig i Arístides Maillol.

Des de Lliris de Foc qualifiquen els aldarulls d'Urquinaona com la primera victòria independentista després de l'1 d'Octubre perquè van desbordar la policia. I també critiquen obertament el lema "Sit and Talk" que promociona Tsunami Democràtic, perquè apunten que l'autodeterminació no es negocia sinó que es guanya.

Un grup que diu que vol continuar mobilitzat per Nadal, i el mateix dia 25 de desembre volen fer una concentració davant la comissaria de la Via Laietana.

L'aparició de Lliris de Foc es converteix en un nou element que s'afegeix a l'escenari i l'hauran de tenir en compte els Mossos d'Esquadra per tal de dissenyar el dispositiu de seguretat que fa dies que preparen per al dia del Clàssic.

Lliris de Foc assegura que han començat a organitzar-se sense els partits i les entitats "per alliberar els ostatges, fer efectiu el mandat del referèndum i construir, sense dilacions, un país democràtic i just per a tothom".

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari