A quin alcalde ‘indepe’ li fan pintades acusant-lo de traïdor?

Pintada contra l'alcalde d'Igualada, Marc Castells

Al d'Igualada, Marc Castells. Dijous passat, uns desconeguts van escriure-li un missatge a la façana de l'Ajuntament d'Igualada, a on deia: "Marc, pagaràs la traïdoria entre metralla", i al costat d'una estelada. Una amenaçadora pintada que ha generat una onada de solidaritat entre polítics. Des dels principals líders de l'oposició fins a destacats dirigents de Junts per Catalunya, com la portaveu del partit a Madrid, Laura Borràs, o el president del PDECat, David Bonvehí, han censurat la pintada i han fet arribar el seu suport al cap del govern igualadí.

Es desconeixen, de moment, els autors de la pintada. Dins del món independentista, Castells ha estat força criticat darrerament per haver estat un dels artífexs del pacte de govern entre JxCat i el PSC a la Diputació de Barcelona, un acord que ha dut a la socialista Núria Marín a la presidència -Castells la precedeix en el càrrec. Seguint la mateixa fórmula també se'l relaciona amb el pacte al Consell Comarcal de l'Anoia.

Sigui com vulgui, hi ha qui desvincula la pintada del conflicte independentista i la relacionada amb descontentament per la gestió de Castells a l'Ajuntament d'Igualada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides