Llach no ho veu clar

"Tinc el sentiment que no anem de debò" i "que no s'aprofita l'energia disponible", diu el promotor del debat constituent designat per Torra
Lluís Llach, declarant al Suprem
Lluís Llach, declarant al Suprem

Lluís Llach, l'exdiputat de Junts pel Sí que va impulsar un fòrum pel debat constituent per encàrrec del president Quim Torra, ha manifestat a Twitter la seva preocupació sobre l'empenta del moviment independentista.

"Tinc el sentiment que no anem de debò. O que no s'aprofita l'energia disponible. Desitjo equivocar-me", ha piulat aquest dimecres al matí, després que les protestes independentistes contra la sentència del Tribunal Suprem han baixat d'intensitat.

"És legal que després de la sentència del Tribunal Suprem ja no em cregui res que faci referència a la repressió dels manifestants? O també està prohibit pensar que les altes instàncies judicials estan prevaricant a favor de la unitat Ñ i contra les llibertats fonamentals, vist el que hem vist?", ha publicat posteriorment, canviant l'objecte de la seva observació, aparentment.

Però, seguidament, ha afegit: "Hem de cuidar les víctimes de la repressió però no oblidem que la millor manera de defensar-les és seguir i persistir amb més fermesa que mai".

Fins al passat mes de juliol, Llach va encapçalar el Consell Assessor per a l'impuls del Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent. Aquest consell, creat pel govern català, es va dissoldre aleshores per donar pas a un debat constituent i va lliurar a Torra un informe sobre la seva activitat des del 2018 i passes a seguir.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides