Presó provisional per als dos ultres que van agredir un jove a Barcelona

També han detingut un home acusat de llançar un coet a l'helicòpter dels Mossos i una dona per desordres al Prat
Manifestants d'ultradreta a Barcelona

El jutge ha decretat presó provisional per als dos detinguts acusats d'agredir un jove aquest dijous, a la cantonada entre els carrers Balmes i Rosselló.

Aquest divendres, l'endemà dels fets, els Mossos d'Esquadra van detenir dos joves, sospitosos d'haver participat en la brutal agressió.

Dijous van confluir a Barcelona una concentració ultra a la plaça Artós i una manifestació antifeixista als Jardinets de Gràcia. Més tard, assistents a tots dos actes van trobar-se a l'Eixample, on un grup d'ultres va apallissar un jove antifeixista.

D'altra banda, avui també els Mossos han detingut una persona per haver llançat presumptament pirotècnia a l'helicòpter dels Mossos el passat dimecres 16 d'octubre. L'arrest s'hauria produït a la Catalunya Central. Està acusat de temptativa d'homicidi, desordres públics i atemptat contra l'autoritat.

També els Mossos han informat aquest dilluns que s'ha detingut una dona per desordres públics en el marc de la protesta convocada per Tsunami Democràtic a l'aeroport del Prat contra la sentència del Tribunal Suprem als líders independentistes el dilluns de la setmana passada.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari