Torra informa els presos que estudia tramitar les sortides després del 10N

L'administració penitenciaria catalana, en mans de la Generalitat, estudia la fórmula per fer-ho efectiu
Judici a l'1-O al Tribunal Suprem
Judici a l'1-O al Tribunal Suprem

El Govern de Quim Torra ja ha transmès als presos del procés que tramitarà la seva sortida de la presó després de les eleccions generals del 10-N. Ho van fer la consellera de Justícia i la directora de la presó, segons avança El Mundo.

Els set condemnats pel Tribunal Suprem pel referèndum celebrat l'1 d'octubre de 2017, s'han reunit aquest cap de setmana amb la consellera Ester Capella, dissabte i amb la directora de la presó, Susana Gràcia, diumenge.

En aquestes trobades, les dues han fet arribar als líders secessionistes que a partir dels comicis del 10-N, l'administració penitenciària catalana, en mans de la Generalitat, iniciarà els tràmits perquè puguin sortir.

Des de la publicació de la sentència, l'administració penitenciària compta amb un termini màxim de dos mesos per classificar els condemnats.

Maria Jesús Arnau és la jutgessa que decidirà sobre el grau dels condemnats del procés. El normal és que s'apliqui el segon grau, que autoritza la concessió de permisos quan hagin complert la quarta part de la pena. No obstant això, la Generalitat pot emprar una via més ràpida que ja va utilitzar amb Oriol Pujol.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari