Uns 54 detinguts i 89 ferits en la nit de protestes més violenta fins ara

Reprodueix vídeo

Unes 54 persones van ser detingudes durant els aldarulls d'ahir arreu de Catalunya. Els Mossos d'Esquadra informen que a hores d'ara aquesta és la xifra de detencions després de les accions de protesta a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i a altres punts, on per cinquena nit consecutiva hi va haver càrregues policials i enfrontaments entre agents i manifestants, la més violenta fins ara.

Segons les dades del cos, hi ha 18 arrestats a Lleida, 12 a Girona, 12 a Barcelona, 9 a Tarragona i 1 a la zona de l'Àrea Metropolitana Nord. A més, els Mossos d'Esquadra van tancar el dispositiu amb 18 agents ferits, dels quals 10 a Barcelona, 5 a Girona i 3 a Lleida.

EL TRIANGLE ha tingut accés a unes imatges on es poden veure com diversos agents protegeixen un dels seus companys ferit en els enfrontaments d'ahir a Barcelona.

Per la seva banda, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va fer un total de 89 assistències durant les diferents protestes, segons l'actualització de mitjanit. Les més greus han estat tres contusions oculars i una contusió facial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides