Grups d’ultradreta es colen a la quarta jornada de protestes a Barcelona

Reprodueix vídeo

Centenars d'ultres s'han mobilitzat aquest dijous a la tarda a la plaça d'Artós del barri de Sarrià de Barcelona. A pocs metres, blindats per un cordó dels Mossos d'Esquadra, també s'hi ha aplegat un bon grup d'antifeixistes. Els espanyolistes, equipats molts d'ells amb banderes franquistes, han cantat el "Cara al sol" i han entonat proclames com "Arriba Espanya".

Els Mossos han carregat contra el grup per evitar un xoc amb la manifestació antifeixista. La policia ha impedit que es trobessin, amb un cordó per separar les dues concentracions entre uns 50 i 100 metres, però hi ha hagut força incidents.

Els ultres portaven bengales i coets, han fet salutacions feixistes i crits a favor de Hitler i Franco i contra l'independentisme i contra Pedro Sánchez.

La quarta jornada de protestes contra la sentència del procés s'ha concentrat també als Jardinets de Gràcia, convocats pels CDR. En un ambient festiu i inicialment sense incidents els presents han improvisat una mena d'olimpíades populars.

Mentrestant, les "Marxes per la Llibertat" han avançat avui cap a Barcelona, on és previst que arribin demà. Les columnes humanes passaran la nit a Sant Quirze del Vallès, Premià de Mar i Martorell. Les marxes han provocat talls en algunes de les carreteres per on passaven. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides