El Tsunami Democràtic crida a usar bitllets falsos per “aturar” l’aeroport

El grup independentista diu que "ha arribat l'hora de fer sentir la nostra veu al món"
Twitter de Tsunami Democràtic

La campanya anònima Tsunami Democràtic, amb la qual es vol canalitzar la resposta de l'independentisme a la sentència de l'1-O, ha cridat els independentistes a aturar l'activitat normal de l'Aeroport del Prat. Aquesta plataforma, de la qual no se'n coneixen els responsables, ha llençat una piulada a Twitter en la que diuen: "Ha arribat l'hora de fer sentir la nostra veu al món! Objectiu: aturar l'activitat de l'Aeroport de Barcelona", per afegir que "ens ho intentaran impedir i només amb la força de la gent ho aconseguirem!".

Es dona la circumstància que amb el fort desplegament policial que hi ha a l'Aeroport del Prat, els qui volen accedir a les instal·lacions aeroportuàries han de mostrar el seu bitllet d'avió. Davant d'això, Tsunami Democràtic ha publicat una altra pilada en la qual es llegeix: "Us heu deixat el bitllet d'avió a casa? No patiu, si us el demanen, aquí teniu centenars de bitllets per a vols d'avui ;)" i afegeixen "els trobareu al canal Telegram "Bitllets Tsunami que" que acabem d'obrir".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari