Quin dirigent polític sembla que porti malastrugança a una tradició catalana?

Quim Torra, en Arenys de Munt
Quim Torra, en Arenys de Munt

La jornada castellera del dia de la Mercè de Barcelona, on participen les colles de la ciutat, va transcórrer sense gaires incidències fins que el president de la Generalitat, Quim Torra, va decidir formar part de la pinya dels Castellers de Barcelona, posant-se, fins i tot, el mocador identificatiu. Però Torra podria ser malastruc, ja que l'únic castell de tots que va fer llenya és aquell on ell va participar de pinya.

El president Torra es prodiga en els actes de cultura popular, on se sent realitzat políticament. Assisteix, de forma habitual, a mostres de castells, sardanes, gegants, bastoners i altres esdeveniments, on els crits d'independència són corejats per la immensa majoria, i on ningú li retreu el descens en la inversió en cultura des de la Generalitat.

L'oposició, en canvi, sí queli  retreu reiteradament la manca d'acció de l'executiu a Torra, més preocupat per les fotos mediàtiques amb activitats ciutadanes que no pas de fer política. No obstant això, pel que es veu, Torra se sent més identificat amb les mostres de cultura popular que no pas dirigint un consell de govern.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari