Una bretolada dispara les alarmes davant les seus d’entitats, partits i Interior

Uns desconeguts han dipositat uns bidons amb una bandera espanyola i les sigles TNT
Explosiu simulat davant la seu d'Òmnium (imatge TV3)

Uns desconeguts han dipositat diferents bidons de petites dimensions que simulaven un explosiu a diferents seus públiques, partits polítics i entitats privades. Les seus que han estat objectius d'aquest fet són les d'Òmnium Cultural, l'ANC, ERC, la CUP, En Comú Podem, i es dona la circumstància que també han dipositat un d'aquests bidons davant la seu del Departament d'Interior.

Malgrat l'ensurt inicial que ha provocat que els Mossos d'Esquadra hagin tallat els voltants de cadascuna de les seus afectades, els agents del grup de desactivació d'artefactes explosius (Tedax) han confirmat que es tractava d'artefactes simulats sense cap mena de perill.

De fet, s'ha informat que el paquet que s'ha situat davant al Departament d'Interior ha estat retirat directament pels policies que estaven al mateix departament en considerar que era una bretolada sense més conseqüències. Els bidons contenien un líquid verd, portaven enganxada una bandera espanyola i tenien escrites les lletres TNT.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides