Quin periodista de Catalunya Ràdio acusa els partits crítics amb la Diada 2019 de “fotre la brasa”?

Tuit de Gerard López sobre els partits i la Diada
Tuit de Gerard López sobre els partits i la Diada

Gerard López i Fageda. El mateix dia 11 de setembre va penjar un tuit en el que deia: “Mai he entès que els actes no institucionals ‘segrestin’ la diada. Algú prohibeix per l’#11s2019 organitzar manis federalistes, carlistes, unionistes o maoistes? (Sí, ja ho sé, és el tuit de cada any, però és que cada any foten la mateixa brasa)”.

Al seu perfil es presenta com a “Pescallunes. Periodista de Catalunya Ràdio”. Diu que hi penja tuits personals, la qual cosa no l’eximeix, segons el Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, d’evitar pronunciaments partidistes a la xarxa.

L’endemà en penjava un altre on feia el seu resum particular de la Diada: “Fermesa en la convicció però feblesa anímica de descobrir-te sense estratègia un cop vist com Europa ho ha permès, Espanya ha gosat i aquí no ha passat res”. El mateix dia 12 va ser l’encarregat de preparar un informe pel programa Catalunya nit, de Laura Rosel i Kilian Sebrià, en el qual acusava el PSC d’haver canviat de posició sobre el dret a l’autodeterminació de Catalunya en els darrers anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides