Els comuns rebutgen participar en un govern de concentració

Mena, al contrari que Pisarello, marca distàncies amb la proposta de Torrent
Roger Torrent
Roger Torrent

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha rebutjat la possibilitat de participar en un govern de concentració amb JxCat, ERC i la CUP, la fórmula que havia plantejat el president del Parlament, Roger Torrent, per respondre a la sentència que dictarà aquesta tardor el Tribunal Suprem contra els dirigents del procés.

Mena ha considerat la proposta "profundament electoralista" i ha dit que Torrent havia disfressat "de proposta política" el que "és un fracàs del govern de la Generalitat", del qual ha destacat que no ha pogut aprovar els pressupostos. De manera singular, ha remarcat les distàncies que els separen, pel que fa a "projecte", amb els postconvergents.

El secretari primer de la Mesa del Congrés dels Diputats i diputat d'En Comú Podem, Gerardo Pisarello, havia explicat a RAC1 les darreres hores, en canvi, que els comuns estaven disposats a parlar per entrar en un govern de concentració amb forces independentistes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides