Un dirigent de l’ANC se’n riu de l’accident mortal d’un avió militar

Joan Marc Jesús diu que els "capullos" de l'exèrcit llencen "residus al mar"
Twitter de Joan Marc Jesús
Twitter de Joan Marc Jesús

Joan Marc Jesús, secretari nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va publicar en el seu compte de Twitter: "Ya están los capullos del ejército lanzando residuos al mar" després que s'estavellés a la costa murciana de La Manga del Mar Menor un avió militar, accident en el qual va morir el pilot de l'aparell, el comandant de l'Exèrcit de l'Aire, Francisco Marín Núñez.

Abans de publicar aquest missatge, el dirigent de l'ANC ja havia publicat una altra piulada en la qual deia: "contaminant l'ecosistema. Espero que cap espècie marina hagi patit". Els dos missatges havien estat publicats abans de saber-se que el pilot accidentat havia mort

Quan es va saber que el comandant Marín havia mort, el dirigent de l'ANC va publicar un breu "val". Aquests comentaris van valer a Joan Marc Jesús unes crítiques que el van obligar a tancar el seu compte a Twitter, a banda dels missatges contraris que va rebre d'altres usuaris de Twitter i de dirigents del PP, Cs i Vox.

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, va publicar: "Aquí la única basura que hi ha ets tu". El diputat de Cs, Juan Carlos Girauta, va publicar: "Ni en mil vides arribaria aquest lazi a valdre l'ungla d'un soldat". El diputat de Vox i general de Brigada retirat, Agustín Rosety, va publicar: "Alguns no perden ocasió per mostrar-nos la seva baixesa moral. @Txecatala, dirigent de l'ANC, ets una persona menyspreable".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides