Borràs guanya punts per ser la presidenciable

El nom de l'exconsellera i portaveu de JxCat al Congrés és sobre la taula per ser la candidata a la Generalitat
Laura Borràs

L'exconsellera i portaveu de Junts per Catalunya (JxCat) al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, podria acabar sent la candidata de la formació a la presidència de la Generalitat. A l'entorn postconvergent tothom dona per fet que Quim Torra no aspirarà a revalidar el càrrec en les properes eleccions, sigui quin sigui el context en què es convoquin. De fet, ell mateix s'ha encarregat de deixar ben clar al seu entorn personal i polític que no té cap intenció d'intentar seguir al Palau de la Generalitat.

Així les coses, els gurus del partit ja donen voltes a qui podria ser el cap de cartell en els comicis que hagin de venir. Fa mesos, Borràs estava plàcidament tranquil·la a la conselleria de Cultura, on se sentia còmoda i en el seu ambient. Li van oferir ser candidata a Barcelona i al Congrés. Però no volia. És una de les persones de confiança de Carles Puigdemont i una de les més properes a Torra. I això va acabar fent que la convencessin per anar a Madrid.

Ara tampoc pensa ni té cap intenció de ser candidata a la Generalitat, però de moment el seu nom ja torna a estar sobre la taula. El temps dirà si en aquesta ocasió qui guanyi sigui ella i es quedarà al Congrés, si de nou Torra i Puigdemont se'n sortiran i cedirà, o si, cansada de tant sotrac, serà ella qui renunciarà a tot.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides