Identifiquen el policia que li va fer perdre un ull a Roger Español

Els advocats de la víctima presenten un nou informe pericial que demostra que l'agent va mentir
Roger Español, amb els seus advocats

Els advocats de Roger Español, que va perdre un ull per l'impacte d'una pilota de goma l'1 d'Octubre, asseguren haver identificat el policia que va disparar. Poder individualitzar l'autor del tret és clau perquè la causa judicial avanci i es pugui arribar a jutjar.

Un any i mig després dels fets, els advocats i un perit especialitzat estan convençuts de saber qui és el policia que va disparar la pilota de goma contravenint tots els protocols de seguretat.

Analitzant elements dels uniformes han descartat 9 dels 11 escopeters de l'escola Ramon Llull, i han assenyalat un dels altres dos amb una anàlisi antropomètrica.

Ja han presentat l'informe al jutjat i també han demanat que s'imputi el comandament responsable directe d'aquest escopeter per haver autoritzat o no haver impedit més trets en la mateixa direcció.

L'agent és un dels més de 40 que estan investigats per les càrregues policials. En la seva declaració davant del jutge, aquest policia va afirmar que no havia vist ferits i, malgrat que en general es va assumir haver disparat bales de goma, va negar haver-ho fet contra Español.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides