Colau nomena Sara Berbel, pròxima al PSC, nova gerent municipal

Arriba al càrrec a proposta de Collboni, que també va proposar-la per dirigir Barcelona Activa
Sara Berbel

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha nomenat nova gerent municipal a Sara Berbel, fins ara Directora General de Barcelona Activa i gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament.

El nomenament de la màxima figura de l'estructura executiva municipal, és un dels primers decrets que ha signat Colau després de ser proclamada aquest dissabte alcaldessa de Barcelona.

Berbel substitueix en el càrrec a Jordi Martí, que és des de dissabte nou regidor de l'Ajuntament. L'alcaldessa ha destacat el perfil de Sara Berbel per liderar aquesta posició, fent especial èmfasi en la seva aposta per implantar polítiques feministes i d'igualtat.

Des de 2016, ha desenvolupat el càrrec de Directora General de Barcelona Activa i Gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona.

Així mateix, ha estat Directora General d'Igualtat d'Oportunitats en el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, Presidenta de l'Institut Català de les Dones i directora de la Xarxa d'Economia Social i de Polítiques d'Igualtat a l'Ajuntament de Barcelona. Actualment, és la presidenta de la Fundació BCN Formació Professional des de 2018.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides