Jordi Évole i Toni Soler se les tenen a Twitter

Picabaralla entre el periodista i l’empresari de la comunicació arran d'una piulada del cineasta Jota Bayona sobre el suport de de Manuel Valls a Ada Colau
Toni Soler al programa diari de TV3 'Està passant'
Toni Soler al programa diari de TV3 'Està passant'

El periodista Jordi Évole i l’empresari i presentador de TV3 Toni Soler s’han enganxat a Twitter arran de la proposta de Manuel Valls de cedir vots dels seus regidors a l’Ajuntament de Barcelona perquè Ada Colau continuï sent alcaldessa i barrar el pas, així, a Ernest Maragall. Évole ha repiulat un missatge del director de cinema barceloní Juan Antonio Bayona on va escriure ahir que “no s’entendria que l’alcaldessa no prengués el suport sense condicions de Valls per continuar la seva tasca a l’Ajuntament”. Jota Bayona justifica aquesta decisió en que “els barris del cinturó obrer de Barcelona, els que més van donar suport en el seu dia a Ada Colau, ho han deixat clar, són de majoria progressista no independentista”.

Jordi Évole va escriure a la seva piulada que “tal i com estan les coses, és molt valent publicar un tuit com aquest, quan el que es porta és callar pel que et pugui caure al damunt”. Una hora després saltava el propietari de la productora ‘Minoria Absoluta” dient que “doncs jo no callo. Amb Ciudadanos, ni a la cantonada. Però cadascú té les seves línies roges”.

Évole i Soler es van tornar a enfrontar a Twitter una estona després. Évole va distribuir el vídeo on la portaveu del govern de la Generalitat, Meritxell Budó, insistia davant la sorpresa d’una periodista d’Antena3 que les opcions independentistes havien guanyat les eleccions municipals a Barcelona. Soler va replicar escrivint “Preparant marcs mentals” i Évole contrareplicava dient: “Ho deus dir com a expert en preparar marcs mentals”. Tots dos es coneixen bé perquè van coincidir a la productora El Terrat. Évole treballa ara en mitjans privats mentre que Soler dirigeix el programa diari Està passant de TV3, que fa les delícies dels independentistes més arrauxats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides