Maragall vol implantar l'”alcalde de nit”

L'alcaldable d'ERC proposa crear un càrrec per a la vida nocturna
Ernest Maragall
Ernest Maragall

Ernest Maragall ha anunciat que, si esdevé alcalde de Barcelona, impulsarà la creació d'una figura, l'"alcalde de nit", no només dedicada a la seguretat, sinó també amb competències per coordinar la gestió de les problemàtiques associades a la vida nocturna "creixent".

El candidat d'ERC a l'alcaldia ha afegit que la seva proposta no és cap caprici o invent, sinó que és la importació d'una figura present a Amsterdam, Londres, Nova York i Tòquio que emmarca en l'adaptació de Barcelona les necessitats d'una "ciutat global".

Així mateix, Maragall ha xifrat en un miler l'increment d'agents de la Guàrdia Urbana necessari per "rejovenir" el cos i en mig miler el d'efectius dels Mossos d'Esquadra que necessita la capital catalana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides