ERC amaga l’estelada a la campanya municipal de Badalona

El vídeo promocional de Dolors Sabater fa servir sense autorització un tema musical de Joan Manuel Serrat interpretat per David Fernández (CUP) i el seu grup Ovidi 4
Fotograma del vídeo de campanya d'ERC a Badalona
Fotograma del vídeo de campanya d'ERC a Badalona

Dolors Sabater encapçala la llista que presenta Esquerra Republicana de Catalunya a Badalona a les properes eleccions municipals. Al vídeo promocional de la seva candidatura, però, no s’hi veu cap bandera estelada ni cap al·lusió a la ideologia independentista del partit que presideix Oriol Junqueras. Des d’ERC tenen clar que si volen fer forat electoral a ciutats com Badalona han de dissimular com més millor la seva aspiració a la independència de Catalunya.

La candidatura de Sabater compta amb el suport de Guanyem Badalona en Comú, Avancem i Més. Els comuns s’han dividit a Badalona en aquesta convocatòria electoral i, a més de Guanyem, presenten una altra candidatura: En Comú Podem.

El vídeo de campanya està basat en la cançó ‘¡Qué bonito es Badalona!, de Joan Manuel Serrat , reconvertida en ‘Què valenta és Badalona!’ sense que ningú no s’hagi posat en contacte amb el cantant per demanar-li la seva autorització. La intepreta el grup Ovidi 4, del qual en forma part el dirigent de la CUP David Fernández. La CUP no presenta candidatura pròpia a Badalona.

Durant els 3’20” que dura el vídeo es veuen imatges de Dolors Sabater, en algunes ocasions amb un llaç, una bufanda o una motxilla groga, passejant pel centre, les platges i un mercat de carrer de Badalona. El van penjar aquest dissabte 11 de maig i l’endemà ja havia assolit més de 20.000 visites. No hi apareix cap dels barris humils de la ciutat ni els seus habitants.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides