La Junta Electoral expedienta Torra

Accepta recursos de Cs i el PSC contra dos missatges per Sant Jordi i l'insta a evitar un "ús partidista" de la Generalitat
Quim Torra
Quim Torra

La Junta Electoral Central (JEC) ha estimat els recursos que van presentar Ciutadans i el PSC contra els missatges emesos pel president Quim Torra per Sant Jordi, ja que considera que va fer servir "imatges o expressions identificables amb el missatge electoral de determinats partits polítics".

En concret, l'expedient obert per la JEC a Torra es refereix al contingut d'un missatge institucional on va assegurar que "viurem un Sant Jordi amb presos i exiliats polítics" i a un correu electrònic remès als funcionaris on etiquetava de "nefast" l'article 155 de la Constitució i es referia l'absència del "president Puigdemont i els consellers", parlant també de l'exili i la presó.

La Junta Electoral considera que Torra va vulnerar la Llei Orgànica de Règim Electoral i l'insta a abstenir-se de "realitzar actes similars que suposin un ús partidista de la institució pública".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides