Ultimen un pla per fer fora els manters del port de Barcelona

L'Ajuntament vol repicar l'operatiu que ja va fer servir a plaça Catalunya
Manters al passeig Marítim de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona engega un nou operatiu contra els manters. Serà a la zona del port i imitarà la vigilància que ja es fa a l'intercanviador de Renfe de Catalunya i que en va fer fora els venedors ambulants.

S'ha fet l'anunci d'aquest nou operatiu contra la venda ambulant al port, però el consistori no ha concretat encara les dates en què es posarà en marxa.

Ahir ja s'hi van fer algunes actuacions puntuals de la Guàrdia Urbana, que va foragitar els venedors ambulants. Però, un cop la presència policial va minvar, els manters van tornar a aparèixer.

La intervenció per desallotjar els manters de l'intercanviador de l'estació de plaça Catalunya va començar el 8 de gener. La Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i membres de seguretat de Renfe han treballat conjuntament per impedir que els venedors ambulants ocupessin espais a la zona subterrània d'accés a l'estació.

Els últims mesos s'hi havien arribat a concentrar desenes de manters, fet que impedia una correcta evacuació en cas d'emergència o accident.

Els manters, a través del Sindicat de Venedors ambulants, han criticat reiteradament que l'Ajuntament opti per la via repressiva i argumenten que això no acabarà amb la venda ambulant.

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari