La CUP, víctima de la seva pròpia medicina

La CUP ha provat el gust del xarop de la denúncia pública des de les seves pròpies posicions. Fa anys que pontifiquen sobre democràcia interna, respecte a minories i a posicions minoritzades, feminismes… i apunten amb el dit a qualsevol que deixa veure, ni que sigui amb una sospita, una mostra de defecte. Però, a jutjar pel que va passar la setmana passada, a la CUP són dels que critiquen com de desendreçada està una casa mentre tenen la seva potes enlaire.

L’exdiputada i membre de la direcció de la CUP, Mireia Boya, ha dimitit del secretariat amb una carta on denunciava haver patit “una agressió psicològica continuada” per part d’un company de partit, tot afegint que en haver-ho explicat, ningú a la CUP va impedir que allò continués.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides