Per què se les tenen Bea Talegón i Pilar Rahola amb Cristina Seguí?

Seguí i Talegón, al programa de Cuatro 'Todo es mentira'
Seguí i Talegón, al programa de Cuatro 'Todo es mentira'

Les profundes divergències sobre el cas Altsasu han estat el rerefons d'una escomesa insultant de Cristina Seguí contra Bea Talegón, en defensa de la qual s'ha pronunciat Pilar Rahola, la gran influencer processista.

Eduardo Inda ha prescindit de Talegón com a columnista d'OKDiario acusant-la d'atribuir als guàrdies civils del cas Altsasu un falsejament de proves. També li ha retret quelcom que fa temps que era conegut: el seu suport als que Inda etiqueta de "colpistes de Catalunya".

De manera encara més viperina s'ha expressat contra Talegón la columnista d'OKDiario Cristina Seguí. Aquesta exmembre de Vox ha dit que Talegón és "gentola" i "la Lewinsky de Puigdemont", establint un paral·lelisme entre l'opinadoraMonica Lewinsky, una becària amb qui Bill Clinton va tenir un afer quan era president dels EUA. Al seu torn, Risto Mejide ha tallat la intervenció de Seguí durant el programa Todo es mentira (Cuatro) perquè no es retractava d'aquestes paraules.

Rahola, per la seva part, ha invertit més tuits en defensar Talegón de l'escomesa de Seguí que no pas a comentar la sucosa compareixença com a testimoni del major dels Mossos Josep Lluís Trapero. I també ha rebut: Seguí l'ha comparada amb un personatge de Barri Sèsam, la gallina Caponata.

Rahola i Talegón han intercanviat floretes les darreres hores, mentre Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Puigdemont, ha anunciat que preparen "una demanda de conciliació prèvia a la querella per injúries" contra Seguí en nom de Talegón i de Puigdemont.

Aquesta mesura té el seu què: el fet que Seguí hagi comparat Talegón amb Lewinsky sembla que acabarà als tribunals després que Talegón defensés Toni Albà quan aquest còmic indepe rebia de valent per haver tractat novament de puta la líder de l'oposició a Catalunya, Inés Arrimadas. "Em sembla bé que et disculpis amb les putes", va piular Talegón després d'haver negat que el còmic hagués insultat la dirigent de Cs. Seguí, per cert, s'ha disculpat amb Lewinsky.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.