Mascarell s’incorpora a la llista de Forn

L'exconseller deixa córrer la seva candidatura i critica ERC en anunciar que se suma a l'aposta de JxCat
Ferran Mascarell
Ferran Mascarell

L'exconseller i exdelegat de la Generalitat a Madrid Ferran Mascarell formarà part de la llista que presentarà a l'Ajuntament de Barcelona Junts per Catalunya. Mascarell, que s'havia postulat com a candidat a l'alcaldia, s'incorpora a la candidatura que encapçala l'exconseller i extinent d'alcalde Joaquim Forn, on també hi ha l'encara consellera de la Presidència, Elsa Artadi, l'exvicepresidenta de la Generalitat Neus Munté, i l'eurodiputat Ramon Tremosa.

La posició de Mascarell a la llista encara no ha transcendit. Artadi és la número dos, Munté és la número tres, i Tremosa, el número quatre. En una recent entrevista a El Nacional, Artadi ha dit, sobre la situació de Forn, que actualment està sent jutjat al Tribunal Suprem, que on no arribi el número u de la llista postconvergent hi arribarà ella.

Per la seva part, Mascarell, que ha anunciat en declaracions a Europa Press la seva incorporació a la llista de Forn, ha assenyalat que després de la contesa electoral s'hauran de cercar acords urgentment. En clara al·lusió a ERC, ha lamentat que no s'hagi presentat una candidatura conjunta de l'independentisme, per bé que també el món postconvergent es va estar de sumar-se a les primàries impulsades per l'ANC. "Una de les parts té la voluntat d'anar sola", ha declarat assenyalat ERC.

De les primàries, per cert, ha dit que tenen elements positius i negatius. Dels darrers ha destacat que, segons ell, han estat organitzades sense un debat suficient ni compartit sobre el projecte de ciutat, i les atribueix a l'entorn de Jordi Graupera, qui va ser escollit com a cap de llista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides