Amb quina piulada es retrata ara Quim Torra?

Quim Torra
Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha carregat contra la declaració de l'exdelegat del govern espanyol i exdiputat del PP Enric Millo al Tribunal Suprem. En concret, ha escrit que "Hi ha mentides, hi ha falsedats i després hi ha aquestes declaracions del Sr. Millo" per comentar una notícia d'El Punt Avui que aquest diari va publicar, va piular… i va acabar esborrant del seu Twitter.

El Punt Avui va rectificar en aquests termes: "Enric Millo no ha dit textualment que l'independentisme és violent". Torra, que va fer desaparèixer els seus tuits més controvertits, manté de moment aquest comentari​, en canvi.

Millo, que ha rebut una pluja de pals i comentaris despectius de l'independentisme a les xarxes per la seva declaració (entre altres, d'uns quants VIPs de la causa, com Eduard Pujol), va dir dels CDR que són plurals i diversos, i que és "molt difícil fer una afirmació genèrica", però que no es pot negar que alguns són violents i uns altres no.

Paral·lelament, el processisme exaltat a les xarxes té a la diana a un altre testimoni incòmode per als dirigents encausats, el coronel de la Guàrdia Civil i coordinador de l'operatiu de l'1-O, Diego Pérez de los Cobos. En aquest cas, usuaris de Twitter tan populars entre els processistes com l'exdiputat de la CUP David Fernàndez, l'escriptor Suso de Toro, l'estrella de TV3 Toni Soler i l'opinadora Bea Talegón han fet córrer (afirmant-ho o demanant una confirmació durant el judici) que Pérez de los Cobos es va presentar vestit amb una camisa blava falangista per col·laborar com a voluntari amb el cop d'Estat del 23-F del 1981. Fos com fos, en aquell moment Pérez de los Cobos, nascut el 1964, tenia com a màxim 17 anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides