El PSC proclamarà Meritxell Batet com a candidata a les generals

És l'única aspirant i, per tant, serà escollida dissabte en el consell nacional del partit
Meritxell Batet
Meritxell Batet

La ministra Meritxell Batet és l'única aspirant a liderar la llista del PSC a les eleccions generals, un cop culminat el termini de presentació de candidatures, i per tant serà escollida com a cap de cartell electoral al consell nacional del partit previst per dissabte que ve.

Un cop acabat el termini de presentació i després d'haver validat les candidatures, el PSC ha anunciat aquest dijous els aspirants a encapçalar les llistes de les generals en les quatre províncies catalanes.

Només a Tarragona hi haurà competició, perquè s'han presentat dos candidats: el diputat al Congrés Joan Ruiz i la regidora a Reus Sandra Guaita.

Després de la designació del ministre Josep Borrell com a cartell del PSOE a les europees, l'única candidatura per a les generals a la província de Barcelona és la de Meritxell Batet.

A Girona, l'únic candidat a liderar la llista és el diputat al Congrés Marc Lamúa i a Lleida, l'aspirant és Montse Mínguez, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de la capital lleidatana.

El Consell Nacional d'aquest dissabte votarà les candidatures per separat, de forma individual i secreta, i es proclamaran els cap de llista de les quatre províncies.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari