Els vaguistes del procés boicotegen periodistes de TVE i Antena 3

Reprodueix vídeo

Professionals de la informació de TVE i Antena 3 van patit el boicot de manifestants que protestaven durant la jornada de vaga convocada aquest dijous pel sindicat independentista Intersindical-CSC. Entre crits favorables a la llibertat dels dirigents del procés encausats, també s'ha tornat a cridar "premsa espanyola manipuladora".

Uns manifestants van activar un extintor al centre de Girona contra un reporter d'Antena 3, que el va poder evitar apartant-se a temps. Una periodista del mateix canal, Blanca Basiano, es va veure envoltada d'estudiants vaguistes i va haver de suspendre la seva intervenció en directe entre crits i insults mentre mirava d'informar des de Barcelona. Segons ha explicat, li van tallar el cable de la càmera. Cristina Pampín, periodista de TVE, va patir unes circumstàncies similars també a la capital catalana.
 

 

TV3 i la pedrada
A més, un periodista de TV3 va resultar ferit en rebre una pedrada a Gurb. Va ser atès pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), però el seu cas va rebre una escassa atenció per part del Telenotícies Migdia, ja que només va ser citat breument passada la primera mitja hora de l'informatiu. Quan un càmera de Telemadrid va ser agredit en ser confós per un treballador de TV3, l'any passat, el cas va rebre, en canvi, una atenció preferent dels serveis informatius de la televisió pública catalana.

Contra Torra
Durant la jornada de vaga d'aquest dijous, marcada per un seguiment molt limitat de la convocatòria, els CDR van tornar a demanar la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch, i es va cridar "Torra traïdor!" contra el president de la Generalitat i "Fora les forces d'ocupació" contra els Mossos d'Esquadra.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides