Cornellà Open Future, a la recerca del millor projecte empresarial de base digital de l’AMB

Cornellà Open Future

El programa d'acceleració d'idees de base digital i escalables, Cornellà Open Future, obre nova convocatòria a la recerca dels millors projectes empresarials de base digital de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El programa global consta de tres fases selectives, la primera consistent en la validació de la idea empresarial i la segona centrada en la validació del model de negoci. Aquesta nova convocatòria oberta a partir del 20 de febrer, busca projectes per a participar en la Fase 3 que consisteix a seleccionar un màxim de deu projectes i un mínim de cinc que rebran l'ajuda necessària per a poder sortir al mercat i obtenir finançament.

Així, les propostes presentades han de tenir la idea i el model de negoci validats, com a requisit indispensable. Els interessats a participar en aquesta Fase 3-Seed poden presentar les seves inscripcions fins al 20 de març, en el portal www.cornella.openfuture.org.

El programa s'inicia el 24 d'abril i es prolongarà fins al 23 d'octubre. Durant aquests sis mesos, els guanyadors rebran formació i tutories personalitzades, allotjament gratuït en el hub La Piràmide de Cornellà, accés a la xarxa de contactes, mentors, networking, assessorament especialitzat gratuït en aspectes legals, fiscals i laborals, participarà en el Club de l'Oratòria i, com a novetat important, les propostes seleccionades podran optar als Premis d'Innovació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona dotat amb 20.000 euros per als tres millors projectes empresarials de base tecnològica per a finançar la seva sortida al mercat.

El programa Cornellà Open Future està gestionat pel Centre d'Empreses de PROCORNELLÀ, empresa municipal de l'Ajuntament de Cornellà, amb més de 25 anys d'experiència i que incuba unes 200 iniciatives empresarials de l'any. La iniciativa està emparada per la plataforma global Telefònica Open Future, que busca startups tecnològiques a tota Espanya.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides