El TSJC arxiva la investigació contra Buch i Lloveras per l’1-O

Descarta la comissió de delictes en els fets indicats per la Fiscalia
Neus Lloveras i Miquel Buch
Neus Lloveras i Miquel Buch

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha arxivat la denuncia contra l’actual conseller d’Interior, Miquel Buch, i l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, per la presumpta comissió de delictes de desobediència greu, prevaricació i malversació de fons públics, relacionats amb l’1-O.

El TSJC, en la resolució coneguda aquest dilluns, descarta que els fets assenyalats en la querella que la Fiscalia va presentar el setembre de l’any passat acreditin la comissió d'algun dels delictes que se’ls imuptaven.

L’1 d’octubre del 2017, Buch era president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i Lloveras, presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Tots dos van declarar com a investigats per la promoció de l’1-O entre els alcaldes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides