Els treballadors del metro de Barcelona faran vaga durant el Mobile

L'aturada serà de dues hores per torn, els dies 25, 26, 27 i 28 de febrer
Vaga al metro de Barcelona

Els treballadors del metro de Barcelona faran vaga els quatre dies del Congrés de Telefonia Mòbil, del 25 al 28 de febrer.

Faran aturades de dues hores per torn, matí, migdia i tarda. Ho han votat avui els treballadors en assemblea. Des del comitè, Jordi Gómez, de la UGT, explica que la protesta és contra la gestió que ha fet l'empresa de la crisi de l'amiant i també els plans de la companyia de prescindir de treballadors.

En un primer moment, el comitè d'empresa havia proposat aturades durant quatre dilluns, els tres últims de febrer i el primer de març, però finalment s'ha optat per centrar la protesta en ple congrés dels mòbils.

TMB ja ha opinat que no veu motius per anar a la vaga, i ho argumenta dient que el conveni "es compleix", que la qüestió de treballadors amb problemes de salut per contacte amb l'amiant "es gestiona amb rigor i transparència" i perquè "la plantilla augmenta".

Estan cridats a la vaga 3.500 treballadors. Els que també faran vaga durant el Congrés de Telefonia Mòbil són els vigilants dels controls de seguretat de l'aeroport del Prat. La van convocar a principi de mes.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides