Puigdemont emprenya un sector del PDECat de Girona

Queixes per la influència de l'expresident en l'elaboració de les candidatures
Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

La manera com s'estan elaborant les llistes per a les eleccions municipals d'enguany causa malestar en un sector del PDECat de les comarques de Girona i un responsable destacat d'aquest descontentament, segons el Diari de Girona, és l'expresident de la Generalitat i líder de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont.

Aquest diari publica que una de les principals causes del fet que s'hagin endarrerit algunes llistes i s'hagin tancat acords sense el vistiplau de la direcció local d'alguns municipis és la intromissió de Puigdemont en l'elaboració de les candidatures, que un sector dels postconvergents troba excessiva.

Es tracta del sector més tradicional del PDECat, segons el descriu la mateixa informació, que destaca els casos de Torroella de Montgrí i Sant Feliu de Guíxols, així com els d'altres municipis del Baix Empordà i la Selva. El sector descontent amb la influència de Puigdemont, publica també el Diari de Girona, troba que la situació es pot redreçar, però el partit ha de prémer l'accelerador i tancar candidatures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides