Artadi diu que “no calia” venir a Barcelona per “tres acords menors”

Assegura que no critiquen el govern espanyol pel canvi de nom de l’aeroport, sinó per les formes
Elsa Artadi
Elsa Artadi

La consellera i portaveu del govern català, Elsa Artadi, ha comparegut en roda de premsa després que ho fessin la ministra i portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, i la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, per explicar als acords del consell de ministres celebrat aquest divendres a Barcelona.

Artadi ha assenyalat que “no calia” que l’executiu que presideix Pedro Sánchez vingués a Barcelona per adoptar “tres acords menors” i ha manifestat que el govern català no entén el motiu de la reunió, que ha tingut lloc a la Llotja de Mar, ja que troben que no s’han fet “grans anuncis”.

Pel que fa als 112 milions d'euros que el govern espanyol preveu destinar a millorar carreteres catalanes, Artadi ha indicat que “són notícies sobre notícies que ja s’han donat”. Quant al canvi de nom de l’aeroport de Barcelona-El Prat, que es denominarà Josep Tarradellas, Artadi ha assenyalat que no critiquen el canvi sinó “la manera de fer-lo”.

Així mateix, ha expressat que la via prioritària del govern de la Generalitat és el diàleg, per bé que també ha apuntat que no descarten "cap mecanisme sempre que sigui democràtic i no violent”.

“En el dia d’avui hi ha hagut 12 persones detingudes i 28 mossos ferits. Des del govern condemnem qualsevol acció violenta. La majoria de les accions que fan els Mossos són correctes”, ha afegit sobre el dispositiu de seguretat.

(Visited 133 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari