Aragonès tranquil·litza Colau

El vicepresident comunica a l'alcaldessa de Barcelona que el govern català mantindrà el seu compromís amb el Consorci de l'Habitatge
Aragonès, entre Bargalló i Capella
Aragonès, entre Bargalló i Capella

La retallada de la Generalitat a la seva aportació econòmica al Consorci de l'Habitatge de Barcelona, lamentada i denunciada per l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, no es produirà, segons la resposta que li ha remès el vicepresident econòmic, Pere Aragonès.

Aragonès, específicament, ha comunicat a Colau per carta que el govern de la Generalitat ha establert una excepció amb el Consorci de l'Habitatge per petició de la conselleria de Territori i Sostenibilitat, de manera que queda exclòs de la tisorada sobre la despesa que s'aplicarà per assegurar el compliment del compromís de dèficit, situat en el 0,4% del PIB.

Colau havia remès una carta a Aragonès per demanar-li que mantingués els recursos compromesos pel govern, xifrats en 9,1 milions d'euros enguany. En concret, havia transcendit una retallada del 30% a l'aportació al Consorci de l'Habitatge per part de la Generalitat –2,9 milions- i Colau volia que Aragonès digués la seva sobre aquesta reducció.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides