Aragonès tranquil·litza Colau

El vicepresident comunica a l'alcaldessa de Barcelona que el govern català mantindrà el seu compromís amb el Consorci de l'Habitatge
Aragonès, entre Bargalló i Capella
Aragonès, entre Bargalló i Capella

La retallada de la Generalitat a la seva aportació econòmica al Consorci de l'Habitatge de Barcelona, lamentada i denunciada per l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, no es produirà, segons la resposta que li ha remès el vicepresident econòmic, Pere Aragonès.

Aragonès, específicament, ha comunicat a Colau per carta que el govern de la Generalitat ha establert una excepció amb el Consorci de l'Habitatge per petició de la conselleria de Territori i Sostenibilitat, de manera que queda exclòs de la tisorada sobre la despesa que s'aplicarà per assegurar el compliment del compromís de dèficit, situat en el 0,4% del PIB.

Colau havia remès una carta a Aragonès per demanar-li que mantingués els recursos compromesos pel govern, xifrats en 9,1 milions d'euros enguany. En concret, havia transcendit una retallada del 30% a l'aportació al Consorci de l'Habitatge per part de la Generalitat –2,9 milions- i Colau volia que Aragonès digués la seva sobre aquesta reducció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides