Qui fa de guardaespatlles de Torra a Twitter?

Salvador Cardús
Salvador Cardús

El desallotjament de la plaça de Sant Jaume ha indignat alguns independentistes, la qual cosa s’ha fet notar a Twitter amb missatges com aquest dedicat per l’usuari @XaviAngelergues al president Quim Torra: “La injustícia de desallotjar Sant Jaume et perseguirà sempre, botifler”.

En defensa del president de la Generalitat, el sociòleg i far intel·lectual del processisme Salvador Cardús ha respost: “La teva ignorància dels fets, també”. I per bé que diversos usuaris li han demanat que expliqués a quins fets es refereix, Cardús no ha piulat res més.

Poc després, això sí, ha acusat la CUP de manipular. La diputada Natàlia Sànchez havia piulat: “Un dia Quim Torra demana mobilització i l’endemà Miquel Buch desallotja la mobilització. Molt efectiu tot plegat”. 

“Esteu confonent l’opinió pública, i ho sabeu”, ha replicat Cardús, el qual va ser membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) del govern d’Artur Mas i té un fill al pinyol de Torra, Pere Cardús, que és coordinador de la Gestió de la Informació i Atenció a la Ciutadania (i té entre les seves competències oficials gestionar la bústia del president).

L’adhesió governamental de Cardús pare no es limita, però, a l’executiu de Torra, sinó que també és un ferm defensor del govern de Carles Puigdemont, com posa de manifest en un altre tuit recent: “Després d’escoltar els relats de Cuevillas i Pina sobre els presos i exiliats, qui em torni a dir que vam tenir un govern covard i uns polítics que ens van enganyar, si el tinc davant, no responc de la meva reacció”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides