Marta Sibina es complica el futur polític

La reunió amb Albano Dante i Quim Torra al Palau de la Generalitat enutja els seus companys de Podem
Marta Sibina, diputada d'En Comú Podem
Marta Sibina, diputada d'En Comú Podem

Marta Sibina és diputada al Congrés en representació d’En Comú Podem. Forma part del grup de 67 diputats de Podemos-En Comú Podem-En Marea. Hi va entrar com a número dos de la candidatura que va encapçalar Xavier Domènech a les eleccions generals del 20 de desembre de 2015 i va repetir escó a les que es van celebrar el 26 de juny de 2016, en aquest cas, com a número 1 de la circumscripció gironina d’En Comú Podem’. Sibina, però, no es troba còmoda ja al Congrés. El seu company sentimental, Albano Dante, va ser expulsat de la direcció de Podem a Catalunya, i ella sembla més interessada en la marxa de la nova organització que han creat plegats –“Som Alternativa”- que en la seva feina al Congrés.

Està adscrita a la Comissió de Pressupostos i a la de Transició Ecològica i és vocal de la de Sanitat, Consum i Benestar Social. Va començar la seva tasca com a diputada amb una gran dedicació però els darrers temps passa força desapareguda. En canvi, se la veu sempre amb Albano Dante en activitats que treuen de polleguera part de la direcció de Podem a Catalunya, partit que des de l’abril passat té a Domènech com a secretari general.

Ha molestat especialment que acompanyés Dante en la reunió que va mantenir amb el president de la Generalitat, Quim Torra, el dimarts 31 de juliol. ‘Som Alternativa’, organització registrada com a partit fa unes setmanes , va emetre un comunicat de resum de la reunió que explicava que havien proposat a Torra la necessitat de construir “un front republicà que treballi per acabar amb la Monarquia i el Règim del 78”. L’estratègia de Podem, en aquests moments, passa per marcar distàncies amb Quim Torra i el que representa. Per això, el futur de Marta Sibina al Congrés és complicat. No pocs companys podemites la fan aviat al Grup Mixt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides