L’alcaldessa de Berga, condemnada a sis mesos d’inhabilitació

Montse Venturós recorrerà; la CUP no ha decidit si desobeirà una sentència ferma
venturos tv3
venturos tv3

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós (CUP), ha estat condemnada pel Jutjat Penal número 2 de Manresa a sis mesos d’inhabilitació per exercir un càrrec públic i a pagar una multa de sis euros diaris durant tres mesos per no despenjar l’estelada de l’ajuntament de la localitat durant dues convocatòries electorals, tot i el requeriment de la Junta Electoral. Venturós presentarà un recurs contra aquesta resolució davant l’Audiència de Barcelona, ha anunciat el seu advocat, l’exdiputat de la CUP Benet Salellas.

L’alcaldessa cupaire ha negat que ja hagi decidit desobeir i mantenir-se en el càrrec malgrat la inhabilitació si la condemna per desobediència esdevé ferma. De fet, ha expressat que la CUP no ha pres cap decisió i que no ho farà fins que no hagin estudiat la sentència coneguda aquest dijous.

La causa, arxivada inicialment per un jutjat de Berga, es va reobrir per petició de la Fiscalia. Venturós va dir en seu judicial que es tractava d'”un judici estrictament polític instigat directament pel Ministeri Fiscal”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides