Arxivat l’expedient contra els policies que es van burlar de Junqueras

Tres agents de la policia nacional es van riure dels consellers de Puigdemont quan anaven cap a la presó
junqueras 8tv
junqueras 8tv

La Direcció general de la Policia ha arxivat l’expedient disciplinari que va obrir contra els tres agents del Cos Nacional de Policia (CNP) que es van mofar dels consellers catalans cessats quan estaven a punt de ser portats cap a les presons d’Estremera i Alcalá Meco, des de l’Audiència Nacional.

L’exconseller més mal parat per les burles dels agents del CNP va ser Oriol Junqueras, vicepresident i conseller d’Economia de l’executiu de Carles Puigdemont.

L’arxiu de l’expedient s’ha conegut per la resposta que ha donat el govern central al senador de Bildu, Jon Iñárritu, que havia preguntat pel tema.

Els fets van transcendir quan es va fer pública una conversa de tres agents de la policia nacional que custodiaven els voltants de l’Audiència Nacional.

Sobre Junqueras, els policies expedientats van dir expressions com “a l’osset ja veuràs com el posaran. Està arribant un osset a la presó”, fent gestos amb actituds sexuals van afegir que “fins que el posin de quatre grapes”.

Els policies van dir que a la presó Junqueras ho passaria tan malament que “li arreglen l’ull”. Els responsables del CNP van mostrar, en publicar-se aquests comentaris, el seu absolut rebuig a aquestes actituds.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari